HVEM ER VI?

MORTEN WÆHRENS

Arkitekt | Partner
Beskikket Bygningssagkyndig
Mail: mw@arkitekthusetvodskov.dk
Tlf.: 4199 5000

Morten er med sit rolige sind, en rigtig kompetent og eftertænksom arkitekt, der efterhånden har oparbejdet en stor ekspertise inden for projektudvikling, og starter ofte ud med de "bløde streger", men deltager også selv i den færdige projektering.

LARS BALLE

Bygningskonstruktør | Partner | Direktør
Byggeøkonom MDB | Beskikket Bygningssagkyndig
Syns- og Skønsmand | Teknisk Revisor
Mail: lb@arkitekthusetvodskov.dk
Tlf.: 4199 5001

Lars er udpeget som syns- og skønsmand for Disciplinær- og Klagenævnet for Beskikkede Bygningssagkyndige, og bruger meget af tiden på sager i den forbindelse. Derudover fungerer han som bygningssagkyndig i Brønderslev Provsti, og deltager i de løbende bygningssyn der er med Provstiets bygninger.

HENRIK NØRGAARD

Bygningskonstruktør | Energikonsulent
Beskikket Bygningssagkyndig
Mail: hn@arkitekthusetvodskov.dk
Tlf.: 4199 5003

Henrik har været ansat siden 1/9 2015, og udarbejder primært tilstandsrapporter og energimærker, herunder også i større erhvervs- og udlejningsejendomme.

MIA NIELSEN

Bygningskonstruktør
Mail: mn@arkitekthusetvodskov.dk
Tlf.: 4199 5005
Mia er ansat pr. 1. februar 2020, og er nyuddannet bygningskonstruktør. Til trods for det har Mia en lang erfaring som bl.a. Teknisk Designer og Bedre Boligrådgiver. Mia arbejder primært med vores projekteringsopgaver.

SIMON CHRISTOFFER KROUSTRUP

Bygningskonstruktør | Energikonsulent
Mail: sk@arkitekthusetvodskov.dk
Tlf.: 4199 5006

Simon har været ansat siden 1/9-2017, og arbejder primært med vores projekteringsopgaver. Derudover udarbejder Simon en række energimærker, og energirammeberegninger.

SUSANNE ANDERSEN

Bogholder | Teknisk Sekretær
Mail: sa@arkitekthusetvodskov.dk
Tlf.: 4199 5002

Susanne har været ansat siden 1/6 2012, og er hovedansvarlig for bogholderi, sagsstyring, digital arkivering, kalender-planlægning samt renskrivning af tilstandsrapporter.

Tilbage